Vi hjälper dig hitta hundvänliga hotell, pensionat, stugor, restauranger, caféer och butiker där du kan ta med din hund när du reser till Gotland. Kort sagt, allt du behöver för att din resa med hund ska bli så smidig och trevlig som möjligt.

Fler och fler hotell och andra boenden på Gotland tillåter att man har sin hund med sig. Oavsett om du vill bo med hund i Visby eller någon annan ort på Gotland så hjälper vi dig att hitta rätt.

Även på restauranger och caféer på Gotland blir det allt mer accepterat att ha hunden med sig. Sommartid är det sällan något problem att ha hunden med på uteserveringar. Det behöver alltså inte längre vara krångligt och besvärligt att ha sin hund med sig när man reser, så ta med hunden när du reser till Gotland nästa gång och skapa några fina minnen tillsammans.

Hundvänliga hotell på Gotland

De flesta stora hotellkedjor på Gotland har hundvänliga hotell där man får bo med hund. Vanligtvis är antalet rum där man kan bo med hund begränsat så det är alltid en bra idé att vara ute i god tid och boka rum när man vill ha med sin hund. Upplägg kan skilja från hotell till hotell, vissa tar ut en extra avgift för städning när du bor med hund på hotell på Gotland, medan andra har samma priser som för vanliga rum. De flesta hotell kräver att man kontaktar dem innan eller vid bokning för att kontrollera att hundrum finns ledigt.

Hundvänliga pensionat, vandrarhem och stugor på Gotland

Om man inte vill bo på hotell med sin hund finns många andra boenden på Gotland att hitta. Pensionat, vandrarhem, bed & breakfast och camping är några av dem.

Hundvänliga restauranger på Gotland

Det tidigare förbud mot hundar som fanns är sedan några år slopat. Det enda lagstiftningen förbjuder är hundar i utrymmen där man bereder mat, vilket gör att hundar inte får följa med in i matbutiker. På restauranger är det däremot fritt fram, det är restaurangen själv som bestämmer om man vill vara en hundvänlig restaurang eller inte.

Sommartid är det sällan problem att ha med sin hund på uteserveringar. Vintertid är det färre restauranger som erbjuder möjlighet att ha hunden med sig på restaurang, men vi hjälper dig att hitta de som finns.

Hundvänliga caféer på Gotland

Precis som med restauranger är det sällan något problem att ta med sig hunden på café under sommaren med uteserveringar. Men fler och fler caféer på Gotland ger nu också möjlighet att ha med sig hunden.

Hundkurser på Gotland

Kanske är du på Gotland tillräckligt länge för att hinna gå en hundkurs? Hos HittaHundkurs.se kan du enkelt hitta alla hundkurser på Gotland.