Vi hjälper dig hitta hotell, restauranger, caféer och butiker där du kan ta med din hund när du reser till Lund.

Hundvänliga hotell i Lund

De flesta stora hotellkedjor har hotell i Lund där man får bo med hund. Vanligtvis är antalet rum där man kan bo med hund begränsat så det är alltid en bra idé att vara ute i god tid och boka rum när man vill ha med sin hund. Upplägg kan skilja från hotell till hotell, vissa tar ut en extra avgift för städning när du bor med hund på hotell i Lund, medan andra har samma priser som för vanliga rum.

Hundvänliga vandrarhem i Lund

Att bo på vandrarhem med sin hund är ett billigare boendealternativ när man är på resa med sin hund. STF erbjuder vandrarhem där man får ha hunden med sig, men det finns också många andra vandrarhem, stuguthyrare och bed & breakfast där man får bo med sin hund.

Hundvänliga restauranger i Lund

Sommartid är det sällan problem att ha med sin hund på uteserveringar. Vintertid är det färre restauranger som erbjuder möjlighet att ha hunden med sig på restaurang.

Hundvänliga caféer i Lund

Precis som med restauranger är det sällan något problem att ta med sig hunden på café under sommaren med uteserveringar. Men fler och fler caféer i Lund ger nu också möjlighet att ha med sig hunden.